A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért közleménye

Belföld, 2019.11.26

    Budapest, 2019. november 26., kedd (OS) - A KÖVET Egyesület XXIV. Konferenciája: Növekedéskor utáni gazdaság - beszámoló. A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért XXIV. Konferenciáját rendezte meg 2019. november 15-én Budapesten. A szakmai találkozó témája a növekedéskor utáni gazdaság volt. A rendezvényen neves hazai és külföldi előadók osztották meg gondolataikat a témában személyesen, felvételről vagy éppen a világ másik feléről élő közvetítésben.

Néhány név az előadók közül: Dr. Georg Winter, Ludwig Karg, Prof. Dr. Kerekes Sándor, Dr. Hetesi Zsolt, Dr. Pogátsa Zoltán, Szőnyi Lídia, Dr. Tomáą Sedláček, Pierre Gaudillat, Dr. Mathis Wackernagel, Prof. Dr. Tóth Gergely.
A konferenciát követő díszvacsora keretében immár hatodik alkalommal adták át a Dr. Georg Winter-életműdíjat, a díj névadójának jelenlétében. Az Egyesület Elnöksége idén kivételesen két díjat ítélt oda. Az egyiket Horváth Tamás, az Arconic-Köfém Kft. nyugdíj előtt álló EHS-HR igazgatója érdemelte ki életművével, a másikat pedig posztumusz ítélték oda Vagdalt László, az AUDI Hungaria Zrt. fiatalon elhunyt környezetvédelmi és fenntarthatósági szakembere, a KÖVET Egyesület hajdani elnöke számára. A díjat Dr. Torma András, az Audi Hungaria Zrt. környezetvédelmi szakértője vette át.



Kiadó: KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!