A Magyar Energetikai Társaság közleménye (2. rész)

Belföld, 2018.05.02

    Budapest, 2018. május 2., szerda (OS) -

A rendezvény célja olyan interaktív szakmai fórum megvalósítása, amelyben az energetika hazai résztvevői - mérnökök, közgazdászok, jogászok, más energetikai területek és önkormányzatok, illetve a jövő szakemberei - cégeken és szervezeteken átívelő szakmai konzultációja valósul meg.
Az első kétórás részben az előadók és a felkért hozzászólók az energetikai ipar lehetőségeire, a hazai hozzáadott hazai érték teremtésére helyezik a hangsúlyt. Ennek résztémái: az Irinyi Terv és az Ipar 4.0 Stratégia adta lehetőségek az energetikai ipar számára, hogyan látják az energetikai vállalkozások a jövőt, vannak-e esélyei a KKV szektornak az energetika területén. Külön aktualitást ad a rendezvénynek az újonnan meghirdetett naperőművi program. Megvitatásra kerül, hogy milyen lehetőségek kínálkoznak az energetikában a KKV szektor számára a K+F+I területén, a hazai hőszivattyú gyártás jövőbeli esélyeiről, továbbá az Ipar 4.0 Technológiai Központ (BME) lehetőségei.


Kiadó: Magyar Energetikai Társaság

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!