A Magyar Jet-Ski Szövetség közleménye (2. rész)

Belföld, 2018.06.12

    Budapest, 2018. június 12., kedd (OS) -

Ski Veterans GP1 kategóriában a dobogó első két fokát Szlovákiából érkezett versenyzők hódították meg, aranyérmes Szép Attila, ezüstérmes Jozef Bohuslav, Puskás Zoltán bronzérmesként zárta a hétvégét.
Runabout Veteran GP1 kategóriában Cseke Zsolt első helyezett lett, Czeller Béla második, Kéri Attila nagy küzdelemben harmadik lett, így sikerült leszorítani a dobogóról az iráni Ali Reza Ashrafit.
Runabout Offshore GP1 kategóriában sem talált legyőzőre az eddigi legeredményesebb magyar jet-ski versenyző, Kasza György, így ebben a kategóriában is ő állhatott a dobogó legfelső fokára, őt a többszörös bajnok és 2012 Világbajnoka a szlovák Mario Lamy követte, harmadik helyen Kéri Attila végzett. A kategóriában indult a Szerb Jet-Ski Szövetség elnöke, Veljko Sukalo is, aki sajnos géphiba miatt kölcsöngéppel volt kénytelen teljesíteni a versenyt ez a 6. helyre volt elég.
A jól sikerült igazi nyári hétvégén számtalan izgalmas versenyt láthattak a kilátogatók a gyönyörű Leveleki tó partjáról. Ezúton is ismételten gratulálunk mindenkinek az elért eredményéhez.

Kiadó: Magyar Jet-Ski Szövetség

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!