A Magyar Orvosi Kamara közleménye

Belföld, 2019.11.28

    Budapest, 2019. november 28., csütörtök (OS) - Jogsértések a Magyar Orvosi Kamara Budapesti Területi Szervezeténél - A választott vezetés legitimitása továbbra is kérdése - Új választás lesz?

A MOK Budapesti Területi Szervezeténél 2019. október 5. napján megtartott tisztújító küldöttgyűlés lebonyolítása kapcsán történt számos szabálytalanság miatt a MOK Országos Felügyelőbizottsága vizsgálatot folytatott. Vizsgálata eredményét a felügyeletet gyakorló EMMI Miniszterhez terjesztette fel.

Dr. Kásler Miklós miniszter folyó év november 25-én kelt határozatában utasította a szabálytalanul lebonyolított tisztújításban érintett területi vezetőt, hogy a jogsértések megszüntetéséről haladéktalanul intézkedjék. Ez azt jelenti, hogy a Magyar Orvosi Kamara Budapesti Területi Szervezeténél a teljes tisztújítást meg kell ismételni, mivel egyéb módon az elkövetett jogsértések nem orvosolhatók.


Kiadó: Magyar Orvosi Kamara

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!