A Felelős Társadalomért Alapítvány közleménye

Belföld, 2017.11.23

    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) - Az iskolai és kibermegfélemlítés fokozódó probléma Magyarországon is. A téma a Megfélemlítés Elleni Program - MEP - 2013 áprilisi indulása óta, egyre inkább előtérbe kerül a sajtóban és szakmai körökben.

A MEP célja a megfélemlítés, a kibermegfélemlítés, és a zaklatás témák széleskörű megismertetése és e bántalmazó viselkedési folyamatok megelőzése, megszüntetése.

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány a MEP-et, Magyarország első és egyetlen átfogó megfélemlítés elleni programját, állami támogatás és pályázati források nélkül építette ki és működteti.

FIGYELEMFELHíVÁS!
Annak érdekében, hogy a MEP-et, valamint a felelős digitális állampolgárságot fejlesztő programokat az Alapítvány tovább tudja működtetni, szükséges a társadalom, legfőképp a szülők szimbolikus társadalmi szerepvállalása és a probléma megoldása iránti érdeklődésének kifejezése.

Kérjük a szülőket, pedagógusokat és minden egyéb érintett személyt, hogy érdeklődésüket az óvodai, iskolai és kibermegfélemlítés mentes környezet kialakítása és a felelős digitális állampolgárság fejlesztése iránt a www.megfelemlites.hu/erdeklodes oldalon fejezzék ki.

Kérjük az intézményvezetőket és a szülőközöségek vezetőit, hogy ezt a figyelemfelhívást juttassák el a szülőkhöz. A közleményt az Alapítvány 4 héten keresztül ismétli.


Kiadó: Felelős Társadalomért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!