A Fidesz közleménye

Belföld, 2018.02.23

    Budapest, 2018. február 23., péntek (OS) - Gátlástalanul visszaél a joggal az MSZP és a DK politikusa - reagálás Czeglédy Csaba jelöltségére

Felháborító, hogy gátlástalanul visszaél a joggal az MSZP és a DK politikusa. A 6 milliárd forintos áfacsalás miatt előzetesben ülő Czeglédy Csaba azért jelölteti magát a választáson, mert a mentelmi jog által akar kiszabadulni az előzetesből, így akarja megúszni a börtönt, sőt minden bizonnyal el akar szökni. Ez Gyurcsány és az egész baloldal korrupciós ügye, Czeglédy Csaba és bűnszervezete ugyanis nekik végzett piszkos munkát, és az általa elnyelt milliárdok a DK-hoz és az MSZP-hez vándorolhattak. Czeglédy Csabáért tehát Gyurcsány Ferenc és a szocialisták felelősek, akik a mai napig falaznak neki és valószínűleg még az ajánlásgyűjtésben is segítették, mert így akarják menteni a saját bőrüket egy több milliárdos korrupciós ügyben.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség


Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!