A Harley Tulajdonosok Klubjának közleménye

Belföld, 2018.02.13

    Budapest, 2018. február 13., kedd (OS) - Az Open Road Fest közönsége idén is hamisítatlan rockkoncerteken engedheti ki a gőzt. Színpadra lép az 50 éves Lukács Laci által vezetett Tankcsapda, a Leander Kills és a Sons of Anarchy sorozat német betétdalát jegyző The New Roses is. A line-up egy igazi zenei csemegével is kiegészül, hiszen a vasparipák közé Zenevonat robog majd be az LGT sztárjaival.

Hazánk legsikeresebb rock bandája, a Tankcsapda, már most egy új, a 2019-es jubileumi évet ünneplő albumon dolgozik. De természetesen ez nem állíthatja meg őket abban, hogy idén nyáron is maradandó koncertélményekkel kápráztassák el a közönséget. "Szeretjük időnként magunkat is meglepni néhány olyan dallal vagy színpadi elemmel, amitől számunkra sem válik rutinszerűvé vagy sematikussá egy-egy Tankcsapda koncert" - vallja Lukács Laci
Az 'öregmotorosok' mellett friss arcok is debütálnak a fesztiválon, érkezik a Leander Kills és a Zenevonat szuperprodukció is az LGT ikonjaival, Karácsony Jánossal és Solti Jánossal, akik néhány fiatal tehetséggel és az Abrakazabra zenekarral kiegészülve lépnek majd a közönsége elé. A külföldi fellépők sorát pedig az Apocalyptica és Canned Heat mellett a The New Roses (DE) is erősíti.
További információ: http://www.openroadfest.hu/hirek/lukacs-50-lgt-zenevonat-leander-kills-kell-meg-tobb/


Kiadó: Harley Tulajdonosok Klubja

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!