A Jobbik vitát szeretne a pártok jelöltjei között

Belföld, 2017.11.29

Kormányváltás 2018 címmel folytatódott a Jobbik országos politikájának, programjának megismerése a párt szegedi szervezeténél.

Tóth Péter, a párt országgyűlési képviselő-jelöltje az otthonteremtés fontosságáról, a kis- és középvállalkozások adókedvezményekkel való támogatásáról beszélt, valamint arról, hogy Csongrád megye 1-es körzetében egyelőre nincs jelöltje a Fidesznek, a DK és az MSZP még nem egyezett meg az induló személyéről. A Jobbik vitát kezdeményez a jelöltek között, ám egyelőre erre nincs esély, mert a vetélytársak még belső harcaikkal vannak elfoglalva. Nyugtalanítónak tartja ugyanakkor, hogy a kormányhoz közel álló vállalkozók egyre nagyobb sajtóbirodalmat építenek többek között szegedi szerkesztőségek bekebelezésével.

Olyan médiamogul veszi irányítása alá ma Magyarországot Andy Vajna személyében, aki most a tévé szakmán kívül most a rádiós vonalon is elindult, és gyakorlatilag egy új országos hálózatot épít a Rádió1 felvásárlásával, így teljesen egyoldalúvá válnak ma a médiaviszonyok. Szegeden például megszerezte az Európa Rádió frekvenciáját, így itt is szól majd a tömény kormánypropaganda – mondta Tóth Péter. Ez azért aktuális probléma most, mert kevés lehetőségük marad az ellenzéki képviselőknek arra, hogy a képviselőjelöltek megszólalhassanak, amit rendkívül igazságtalannak tartanak ebben a versenyidőszakban az ellenzéki politikusok.     
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!