A Kerekasztal Társulás közleménye

Belföld, 2017.11.17

    Budapest, 2017. november 17., péntek (OS) - Negyedszázados Fesztivállal zárja 25. születésnapi eseménysorozatát a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ. A társulat december első napjaiban azzal a céllal rendezi meg négy napos záróünnepét, hogy partnertársulatait bemutassa a sajtó képviselőinek, barátainak, s minden érdeklődőnek. A Fesztiválon a huszonötödik, jubileumi év terméséből válogatva, új bemutatókkal és számos, koprodukcióban készült előadással jelentkeznek. A komplex színházi nevelési előadásokon túl közösségi programokkal, felolvasószínházzal és könyvbemutatóval várják a közönséget. A helyszín többnyire a Marczibányi Téri Művelődési Központ.

Legfrissebb bemutatói mellett, a Mentőcsónak Manőver Alkotócsoportjával közös Bizony című készülő előadásuk főpróbájába is betekintést engednek, ami az első, kocsmában játszott komplex színházi nevelési előadás Magyarországon.
A Kerekasztal előadásai elsősorban gyerekeknek és fiataloknak készülnek, általában iskolai osztályok vesznek rajtuk részt, azonban sok probléma és kérdés, amit ezek az előadások felvetnek, a felnőtt korosztály számára is relevánsak.
A Negyedszázados Fesztiválon az érdeklődők lehetőséget kapnak, hogy saját bőrükön tapasztalhassák meg, milyen egy történet résztvevőjének lenni.
A Negyedszázados Fesztivál programjai ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Az űrlapok a társulat honlapján és a facebook eseményekben találhatóak. www.kerekasztalszinhaz.hu

Kiadó: Kerekasztal Társulás

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!