A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közleménye

Belföld, 2017.12.08

    Budapest, 2017. december 8., péntek (OS) - 2017-ben is ragyognak az egészségügy legfényesebb csillagai!A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara - számos közfeladat ellátása mellett - rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy elismerje az egészségügyben tevékenykedő kollégák legjobbjait. Mindannyiunk érdeke, hogy hazánkban elegendő egészségügyi szakdolgozó legyen, vonzó legyen a pálya, növeljük a szakma presztízsét. Ennek érdekében a Díjátadó Gála keretében összesen 3 féle díj került átadásra. Balog Zoltán Emberi Erőforrások Minisztere videóüzenetben szólt a szakdolgozókhoz, valamint az EMMI képviseletében Dr. Ladányi Márta, Egészségügyi Ágazati Koordinációs Helyettes Államtitkár az eseményt megtisztelte és a díjátadásban is közreműködött.

Az "Év Kiváló Szakdolgozója" díj kamarai tagoknak adományozható. Az idén a díjat Murarik Heléna Irén kapta, aki a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházak Ápolási Osztályának főnővér helyettes munkakörben dolgozik.

A jövő, a feltörekvő fiatal nemzedékének díja: "Az Év Elhivatott Fiatal Szakdolgozója 2017" pályázat, melynek nyertese Szávu Dalma lett, aki az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Sürgősségi Betegellátó Osztályának szakápolója.

A csapatmunka, közösségek elismerésének díja az "Év Kiváló Szakdolgozói Közössége". A győztes közösség a Magyar Honvédség Hévízi Mozgásszervi Rehabilitációs Intézete, míg a 2. helyezett a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Sebészeti Klinika Transzplantációs Osztálya lett.


Kiadó: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!