A Pécsi Helyi Akciócsoport Egyesület közleménye

Belföld, 2018.01.11

(OS) - Elérhető az "Összefogáson alapuló közösségfejlesztés, rendezvények, események szervezése" (ESZA) Felhívás társadalmi egyeztetési változata

A Pécsi Helyi Akciócsoport a Pécsi Helyi Fejlesztési Stratégia megvalósítása című, TOP-7.1.1-16-2016-00076 azonosító számú projekt megvalósításának keretében társadalmi egyeztetésre bocsátja a Stratégiában nevesített első nyílt helyi Felhívásának tervezetét. Az "Összefogáson alapuló közösségfejlesztés, rendezvények, események szervezése" című nyílt helyi Felhívás társadalmi egyeztetési anyaga elérhető a Pécsi Helyi Akciócsoport weboldalán (www.pecsihacs.hu) a "Helyi felhívások" menüpont alatt, ahol a honlapon történő regisztrációt követően lehetőség van véleményt hozzáfűzni a Felhívás tervezetéhez. A Felhívás kapcsán beérkezett vélemények azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, így lehetőség nyílik arra is, hogy a partner szervezetek megismerjék egymás véleményét is.? A szakmai észrevételek továbbíthatók a Pécsi HACS ügyfélszolgálati elérhetőségeire a honlapon megadott határidőig.


Kiadó: Pécsi Helyi Akciócsoport Egyesület

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!