Alkalmi kedvezményt nyújt az Operakalandra utazó diákcsoportoknak a MÁV

Belföld, 2017.04.26

Kilencven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt nyújt az Operakalandra utazó diákcsoportoknak a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. - közölte a vállalat az MTI-vel szerdán.

A közlemény szerint a kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető Budapestre - a Nyugati, Keleti és Déli pályaudvarokra, valamint Kelenföld állomásra - a májusi, szeptember és októberi diákoknak szóló előadásokra, amelyeket az Erkel Színházban rendez meg a Magyar Állami Operaház.

Mint írják, a vasúti kedvezményt csak oktatási intézmény kérheti, érvényesítéséhez ki kell tölteni a MÁV-csoport internetes oldalán (mavcsoport.hu) elérhető Bejelentés című nyomtatványt, amelyhez csatolni kell az Erkel Színház által lebélyegzett és aláírt fogadónyilatkozatot is. A kedvezményes menettérti menetjegy a fogadónyilatkozatban megjelölt dátumot megelőző naptól az előadást követő napig érvényes.

A kizárólag másodosztályú, belföldi utazásra szóló kedvezményt csak abban az esetben lehet igénybe venni a visszautazásra, ha a jegyet az előadás alkalmával a színházban lebélyegzik. Ennek elmulasztása esetén a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki az alkalmi menettérti jegyet, és pótdíjat is felszámít - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!