Aszfaltozzák a belvárosi utcákat Szegeden

Belföld, 2017.08.01

Útfelújítás kezdődött három belvárosi utcában, ezen kívül a Hont Ferenc utcánál és a Bártfai utcánál is dolgoznak. A munkálatok az útrekonstrukciós program első üteméhez tartoznak.

A Fekete Sas, a Kígyó, valamint a Kiss Menyhért utcákban marják fel a régi felületet, és terítik le az új aszfaltot. A Fekete Sas utcát a Kígyó utca és a Kossuth Lajos sugárút közötti szakaszon újítják fel, míg a két rövidebb utcát teljes egészében leaszfaltozzák majd. Folyik a munka a Hont Ferenc utcában is, ahol pénteken már a buszmegállók környékét újítják fel, ezért hétvégén kisebb forgalomkorlátozásra kell számítani. Dolgoznak a Bártfai utcában is. Ezek a munkálatok várhatóan augusztus végéig tartanak majd.

Ezt követően indul az útfelújítás második idei szakasza. Kora ősszel több mint 600 millió forintból 14 szegedi utca útburkolata újul meg. A rekonstrukciós programban szerepel többek között az újszegedi Fő fasor, az Egressy utca, de listán szerepel többek között a Gáspár Zoltán utca, a Szatymazi utca, a Felső Tisza-part Ifjúsági Ház – Hajós utca közötti szakasza is.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!