Átadták a felújított Klapka teret Szegeden

Belföld, 2018.08.10

Átadták a felújított Klapka teret Szegeden pénteken, a Belváros és Rókusi városrész határán található közterület rekonstrukciója 120 millió forint önkormányzati forrásból valósult meg.

Átadták a felújított Klapka teret Szegeden Botka László (MSZP) polgármester az avatáson elmondta, a tér rekonstrukciója során fél év alatt modern játszóteret, pihenőhelyként szolgáló zöldterületet, szabadtéri fitneszparkot és multifunkciós sportpályát alakítottak ki.

A politikus hangsúlyozta, a városrészek központi területei valódi közösségi térként működnek. Az önkormányzat a Klapka tér rekonstrukciója mellett további 650 millió forintot fordít idén költségvetéséből más városrészi központok megújítására.

Szegeden jelenleg sok tucat beruházás zajlik, folyik az Odessza városrész és az Újszegedi liget megújítása, hamarosan elkezdődik a Tarján városrész rekonstrukciója, és indul a város új fedett sportuszodájának kivitelezése is - tudatta a polgármester.

Szeged és gazdasága fejlődik, sok új cég telepszik a városba, így dinamikusan növekszik az önkormányzat bevétele. Ezeket a forrásokat az uniós támogatással megvalósuló beruházások mellett induló fejlesztésekre fordítják - mondta Botka László.
(MTI)

Galériánk

Átadták a felújított Klapka teret Szegeden Átadták a felújított Klapka teret Szegeden
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!