Átadták a kisvárdai posta felújított épületét

Belföld, 2018.03.22

Átadták a kisvárdai 1-es számú postahivatal felújított épületét csütörtökön a felső-szabolcsi kisvárosban.

Átadták a kisvárdai posta felújított épületét Az eseményen Illés Zoltán, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója a fejlesztéssel kapcsolatban elmondta, az 1914-től postaként funkcionáló épületet 229 millió forintból újították fel.

A kisvárdai postai forgalom hetven százaléka ezen a postán bonyolódik, éves szinten 250 ezer ügyfélkapcsolat jön itt létre, ezért volt fontos a patinás épület teljes külső és belső felújítása - ismertette a vezérigazgató.

A beruházás során megújult és tágasabb lett az ügyféltér, felújították a kiszolgáló és szociális helyiségeket, az elektromos hálózatot, illetve új bútorokat is kapott a postahivatal.

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter beszédében felidézte, az épületet eredetileg is postának építették több mint száz évvel ezelőtt, kiváltva egy másik, kisebb épületet. A nagyposta felépítése azért volt fontos, mert a postai szolgáltatások bővülése miatt a posta kinőtte a korábbi helyét - tette hozzá.

Az átadást követően a beruházást szimbolizálva Seszták Miklós és Illés Zoltán egy képeslapot is feladott a megújult kisvárdai postán.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Átadták a kisvárdai posta felújított épületét Átadták a kisvárdai posta felújított épületét Átadták a kisvárdai posta felújított épületét
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!