Az országos rádiós pályázat nyerteséről döntött a médiatanács, indulhat a POP FM

Belföld, 2018.05.25

Az országos kereskedelmi rádiós pályázat nyerteséről döntött a médiatanács e heti ülésén. A döntés értelmében a Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft. POP FM néven indíthat új rádiót - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Kommunikációs Igazgatósága pénteken az MTI-vel.

A médiatanács az egyedüli alakilag és tartalmilag egyaránt érvényes ajánlatot benyújtó Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft.-t állapította meg nyertesnek.

A szolgáltató az ajánlat alapján POP FM névvel tervezi megkezdeni adását a tizennyolc frekvenciát tartalmazó hálózatban, erre a hatósági szerződés megkötése után négy hónap áll rendelkezésére - írták.

Ezzel párhuzamosan, a médiatörvénynek megfelelően a nyertes szolgáltató megszünteti két helyi rádióját Mosonmagyaróváron a 99,7 MHz-en, illetve Székesfehérváron a 103,8 MHz-en.

Emlékeztettek arra, hogy a médiatanács tavaly szeptemberben tette közzé országos kereskedelmi rádiós pályázatának felhívását, amelyre két ajánlat érkezett, de az egyik pályázó, az Advenio Zrt. alakilag hibás pályázatot nyújtott be.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!