Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)

Belföld, 2018.01.21

(OS) - A Fidesznek papírja van arról, hogy hazudik

Az Unió soros elnökségét adó bolgárok már jelezték: mielőbb eurót akarnak. A románok jelezték: mindent megtesznek, hogy az euró-zóna részei legyenek. A szlovákok jelezték, hogy euróval fizető tagállamként az európai haladás részesei akarnak lenni, nem pedig az illiberális periféria csövesei.

Hölgyeim és Uraim, a Fidesz azt írta európai választási programjában, hogy "Magyarország többre képes". Köpönyegforgatásuk és közpénz-bulémiájuk bizonyítja, hogy ők viszont mindenre képesek. Pontosan tudják, hogy mi garantálná Magyarország biztonságát, gyarapodását és fejlődését, de inkább elhazudják és megtagadják még egy föld szántóért, még egy lenyúlható közbeszerzésért, egy úri-módi helikopterezésért, egy újabb júdás-petákért.
A magyar miniszterelnök vízválasztó, az illiberális államot meghirdető, 2014-es tusványosi beszéde után megfogadtam, hogy európai képviselőként nyílt levélben fogom minden héten figyelmeztetni a közvéleményt a rezsim bűneire. Százhetvenötödik alkalommal kongatom a harangokat, de addig folytatom, amíg szükség van rá. Mert radikális európai demokrataként ez a dolgom.


Ujhelyi István,
EP-képviselő


Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!