TV műsor

Az MSZP "szembesítő kampányt" indít a fideszes kormányzásról

Belföld, 2017.09.14

Az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának hajdúszoboszlói ülésén megállapodás született arról, hogy a párt "szembesítő kampányban tájékoztatja a magyar társadalmat a 2010 óta tartó országromboló fideszes politika következményeiről" - közölte az MSZP csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a szerdán kezdődött kihelyezett frakcióülésen - ahol megvitatták az őszi parlamenti ülésszak legfontosabb feladatait - részt vett Botka László, a párt miniszterelnök-jelöltje, a párt országos elnöksége és megyei elnökei.

Megállapodás született arról, hogy az MSZP szembesíti a Fideszt az általa elkövetett országrombolással, emellett a szocialisták konkrét megoldásokat kínálnak az embereknek - közölték.

Hozzátették: arról is döntöttek, hogy a Botka-kormány 2018 utáni teendőit, Magyarország legégetőbb problémáit hét helyszínen tartott részországgyűléseken fogják megvitatni az emberekkel a párt politikusai és szakértői.

Az ülésen Botka László tájékoztatást adott a 2018-as parlamenti választás szövetségi stratégiájáról.

Az MSZP azt írta, a tanácskozáson élénk szakmai vita zajlott Magyarország legfontosabb problémáiról és arról, hogy az MSZP miként kívánja ezeket megoldani. Komáromi Zoltán egészségpolitikus a magyar egészségügy válságának megoldásáról, Andor László volt uniós biztos az Európai Unió szociális pilléréről, Büttl Ferenc közgazdász pedig egy igazságosabb gazdaságpolitika megteremtésének lehetőségeiről beszélt - olvasható a közleményben.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!