Baseballütővel beverte haragosa fejét egy zalai férfi, vádat emeltek ellene

Kék hírek, 2018.01.24

Egy utcai vita után olyan erővel vágta fejbe baseballütővel szeretőjének férjét egy zalai férfi, hogy áldozata életveszélyes állapotban került kórházba. A támadó ellen vádat emeltek - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Pirger Csaba közölte: tavaly nyáron a nő a férjét otthagyva Borsfára költözött a szeretőjéhez, aki együtt lakott az anyjával. A férj és a szerető között feszült viszony alakult ki, telefonon üzengettek egymásnak.

Egy júliusi napon a férj az ismerőseit vitte kocsival, amikor Borsfán megpillantotta felesége szeretőjét az út szélén. Megállt, hogy szóvá tegye az üzeneteit, és a szóváltás dulakodásig fajult. Amikor a férj visszaült két ismerőséhez és elindult az autóval, a szerető anyja téglát dobott utánuk és betörte a kocsi szélvédőjét. A férj ekkor megállt és visszaindult az asszonyhoz.

A nő fia ezután az időközben a házukból kihozott baseballütővel fejbe verte vetélytársát, aki ettől az árokba esett és felkelni már nem tudott.

A mentők a pécsi idegsebészeti klinikára vitték a férfit, akin életmentő műtétet kellett végrehajtani nyílt koponyatörés miatt.

A Zala Megyei Főügyészség a támadó ellen életveszélyt okozó testi sértés, anyja ellen pedig a közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt emelt vádat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!