Budapest Boat Show és Budapest Motor Fesztivál a Hungexpón

Belföld, 2017.02.21

Február 23. és 26. között idén a Budapest Boat Show a Budapest Motor Fesztivállal együtt várja a látogatókat a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Budapest Motor Fesztivál a Hungexpo Budapesti Vásárközpont legnagyobb pavilonjában, az A pavilonban kap helyet február 24-26. között.

A Budapest Motor Fesztiválra szinte az összes nagy motor márka elhozza újdonságait. Az érdeklődők több mint 300 motorral és autóval találkozhatnak a fesztiválon, az Épített Motorok és Autók Találkozóján és a Veterán Motor Kiállításon.

A már két pavilont elfoglaló Budapest Boat Show továbbra is a Hungexpo G pavilonjában mutatja be február 23-26. között a hajókat és a hajózáshoz szorosan kapcsolódó szolgáltatásokat, míg a luxus termékek és vízi sportok az F pavilonban mutatkoznak be.

A 90 kiállító csaknem 100 hajót, köztük soha nem látott mennyiségű, összesen 12 darab 10 méternél hosszabb vitorlást mutat be. A két pavilonban az előzetes számítások szerint több mint 2 milliárd forint értékű hajó kap helyet.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!