Budapest Park - LMP: az MSZP és a Fidesz megpróbálta bezárni a Budapest Parkot

Belföld, 2017.05.22

Az LMP szerint "a szocialista párt a Fidesszel karöltve" megpróbálta bezárni a Budapest Park szórakozóhelyet, és most a botrány miatt visszakoznak.

Csárdi Antal, az LMP fővárosi képviselője hétfőn az MSZP nem sokkal korábbi sajtótájékoztatójára reagálva úgy fogalmazott: ami ott elhangzott, az "ipari mennyiségű hazudozás és rendkívül kínos magyarázkodás" volt.

A politikus szerint az MSZP és a Fidesz együttműködik azokban a "gazdasági ténykedésekben", amelyek jellemzik a IX. kerület működését.

Közölte: Bácskai János (Fidesz-KDNP) kerületi polgármester - hétfői közleményével ellentétben - egy korábbi vitán azt mondta, "mindent el fog követni azért", hogy a Budapest Park helyén P+R parkoló legyen, és erre az MSZP-s Pál Tibor "egyetlen szóval se" próbálta megvédeni a kulturális értéket jelentő helyszínt.

Csárdi Antal szerint észre kell venni, hogy "a szocialista párt a Fidesszel karöltve" megpróbál mindenkit "hülyének nézni". Megpróbálták ezt a kulturális intézményt bezárni, és most a botrány miatt visszakoznak - mondta.

A pártok arra reagálva hirdettek sajtótájékoztatót, hogy sajtóinformációk szerint Pál Tibor IX. kerületi MSZP-s önkormányzati képviselő a városrész polgármesterénél kezdeményezte, hogy létesüljön P+R parkoló a Budapest Park nevű, a Soroksári úton található szórakozóhely helyén.

Az MSZP sajtótájékoztatóján ezt Horváth Csaba fővárosi képviselő és Pál Tibor is cáfolta. Utóbbi azt mondta, a polgármesterhez intézett beadványaiban az iránt érdeklődött, mi lesz a területtel, pusztán tisztázni kívánta a kérdést. Horváth Csaba hangsúlyozta, mindent megtesznek annak megakadályozására, hogy P+R parkoló legyen a Budapest Park helyén.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!