Csalók próbálják átverni a Deja Vu Fesztivál rajongóit

Belföld, 2021.04.12

Az elmúlt hetekben a közösségi platformokon egyre több hamis profil és kamu esemény jelenik meg az ország legnagyobb rendezvényeinek a nevében.

Deja Vu Fesztivál logó Ilyen csalók áldozata lett Magyarország egyetlen 3 napos retró zenei rendezvénye a szegedi Deja Vu Fesztivál is.

A múlt héten vettük észre azt a kamu facebook oldalt, mely a fesztiválunk nevében kommunikált – mondta Kovács Ádám a Deja Vu fesztiváligazgatója. Megtették a felszólítást, hogy az oldalt létrehozók töröljék a profilt, ha ez nem történik meg, jönnek a szükséges jogi lépések. A létrehozott valamennyi kamu eseményektől és az ott leírtaktól a fesztivál szervezői teljes egészében elhatárolódnak a szegedi fesztivál szervezői – tette hozzá Kovács.

A fesztiváligazgató elmondta azt is, hogy gőzerővel készülnek a retró rendezvény megtartására, és reményeik szerint a járványhelyzet ezúttal nem lesz akadálya a háromnapos esemény megtartásának. „Kérünk mindenkit, hogy legyen kellően körültekintő és óvatos! A Deja Vu Fesztivál kizárólag saját hivatalos Facebook oldalán kommunikál. Hamarosan érkeznek is az első információk, hiszen a pandémiás helyzet ellenére sem állt le a szervezés, optimistán tekintünk előre és bízunk benne, hogy 2021-ben is mi tudjuk majd nyitni a fesztiválszezont Dél-Magyarországon” - írta közleményében a fesztivál.

A csalókra egyébként hivatalos facebook oldalukon is felhívják a figyelmet a Deja Vu szervezői, így ha valaki találkozik ezzel a bejegyzéssel, biztosan a megfelelő felületen tájékozódik. Megkérdeztük Kovács Ádámtól, hogy mi motiválhatja a csalókat, de azt mondta, erre a kérdésre egyelőre ő sem tudja a választ. Az mindenesetre kétségbeejtő, hogy az amúgy is igen nehéz helyzetbe került hazai fesztiválok szervezőinek még a csalókkal is meg kell küzdeniük.
(Webrádió)

Címkék

Deja Vu Csalók
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!