Csirkét is indít a választásokon a kutyapárt

Belföld, 2018.02.03

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt - kilépve az illegalitásból - 3 jelöltjével indul a többi párt ellen a 2018-as demagógia-versenyen – jelentette be Szegeden, szombaton este a párt elnöke.

KKP - Kovács Gergő Kovács Gergő abban bízik, hogy a párt passzivistáinak segítségével 60 egyéni jelültjük el tud indulni, így hatalmas állami támogatásban részesül a pártjuk, amit - viccpárt lévén – az MKKP hasznos dolgokra fog elkölteni.

Nem klasszikus sajtótájékoztatót tartott szombaton este a Grand Caféban a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, hanem egy hangulatos bemutatkozást. A szegedi kötődésű Kovács Gergő elmondta, hogy a nép nyomásának engedve most már tényleg elindulnak a választásokon, és ha nem figyelnek oda, akkor akár a Parlamentbe is bejuthatnak. Jelöltjeik országszerte egészen kivételes képességűek, hiszen passzivistáik előlépnek az ismeretlenségből, és most megméretik magukat 60 körzetben.

A legtöbb helyen embereket indítanak, de egy Vas megyei körzetben Joda kutya indul a képviselői mandátumért az MKKP színeiben. Sopronban egy csirke indul, a voksokért, ám ő valójában ember, egy Bécsben dolgozó pártaktivista ugyanis csirkejelmezben népszerűsít egy ottani éttermet, és megígérte, ha nyer, visszatér hazájába. Ő egyébként azzal segíti már most a soproni fogorvosok megélhetését, hogy cukorkát osztogat az osztrákoknak. Ha a választás eredményeként hazatér, ő lesz kutyapárt első hazacsábított fiatalja, amiért már megéri támogatni a jelöltet.

Egy körzetben egyébként elindítják a láthatatlan embert, aki úgy segíti át az idős embereket az úttesten, hogy senki nem látja, ki ragadja karon őket. Két humorista is megméretteti magát a kutyapárt színeiben, a miniszterelnök-jelöltjük pedig Kovács kutyája, Kutyu Kutyu lesz, akinek a gazdi szerint egyre jobbak az esélyei az április 8-i voksoláson. A pártot segíti a német viccpárt is, akik aktivistákat is küldenek magyar testvérpártjuknak, hogy minél eredményesebben szerepeljenek a választáson. Mivel a német humor nagyon más, mint a magyar, Kovács Gergő csak annyit kért tőlük. hogy ne meséljenek vicceket, amíg itt tartózkodnak.

Az MKKP egyébként komoly bevételekhez jut a párt webshopjából, ahol mindent árulnak, ami kutyapárthoz köthető. Régi plakátokat, kitűzőket, matricákat épp úgy lehet itt kapni, mint kutyaszőrt. Ez utóbbit úgy viszik, mint a cukrot, úgyhogy komoly gond az utánpótlás beszerzése. Országszerte egyébként 950 passzivista segíti a munkájukat, hogy össze tudják gyűjteni a kellő számú aláírást az egyéni jelöltek indulásához.

Csongrád megye három körzetében indítja el régi, kipróbált passzivistáit képviselő-jelöltként a párt. Pál Anna Viktória Csongrád megyei 1. sz. országgyűlési egyéni választókerület jelöltje, akinek nehéz dolga lesz, mert itt már szinte semmi tennivaló nincs, annyira eredményesen dolgoztak a töredezett járdák lefestésével. Pose Rosalinda Csongrád megyei 2. sz. országgyűlési egyéni választókerület jelöltje, aki többek között Ruzsának Magdit ígért. Farkas Tamás Csongrád megyei 4. sz. országgyűlési egyéni választókerület jelöltje, aki azzal kampányol, hogy ő Rózsa Sándor dédunokája. Ő bejelentette, hogy gondolkodnak azon, hogy Hódmezővásárhelyen jelöltet indítanak az időközi polgármester-választáson, és az utolsó pillanatban visszalépnek a Fidesz javára, hogy teljesen összezavarják a kormánypárti szavazókat.     
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!