Egyre több szegedi étterem tartja fontosnak, hogy kínálata online is elérhető, rendelhető legyen

Belföld, 2021.06.02

A NetPincér szolgáltatása évek óta népszerű Szegeden és már a járványügyi helyzetet megelőzően is folyamatosan növekedett mind a megrendelőik, mind a csatlakozó éttermek száma.

Netpincér Szeged Ma már összesen csaknem 230 étterem kínálatából válogathatnak a szegedi netpincérezők, és közülük 161 új éttermi partner csatlakozott a NetPincérhez az elmúlt egy évben. A szegedi rendelési szokásokról kérdeztük a céget, akiktől például azt is megtudtuk, hogy még mindig a palacsinta a legnépszerűbb desszert Szegeden.

Évek óta része a szegediek életének is a NetPincér, amelynek helyi partnerei között olyan népszerű éttermek is szerepelnek, mint a Duna Döner Szeged, a PipiPont, a Gulyás Csárda, a Monster DownTown, vagy éppen a Pizza Me Szeged. Ugyanakkor azt is elmondhatjuk, hogy a NetPincér mára túlnőtt az étel házhoz szállítási piacon és elhozta a vásárlás új generációját, a gyorskereskedelmet Magyarországra, aminek köszönhetően akár 30 percen belül házhoz rendelhetjük az élelmiszereket és háztartási cikkeket, és ez alól Szeged sem kivétel. A szegedi megrendelők számára is megjelent az elmúlt időszakban az Üzletek funkció, amelynek segítségévével ma már több, mint 15 üzletből vásárolhatunk azonnali házhoz szállítással a NetPincér GO futáraival. Rendelhetnek a szegediek például több Expressz ABC-ből, a Dorozsmai úti OMV Shop-ból, a Makkosházi körúti Spar Express-ből, vagy éppen a Liliom ABC-ből is.

Ahogyan a partnereik, úgy a megrendelőik száma is folyamatosan növekszik és ez az elmúlt egy évben is folytatódott. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a járványügyi biztonsági intézkedések hatására az emberek megbíznak bennük és abban, hogy az étel-és élelmiszer házhoz szállítás biztonságos módja a vásárlásnak a járványügyi helyzetben is, és szívesen rendelnek a NetPincérről.

Megnövekedett számú megrendelők és éttermi partnereik mellett a NetPincér GO futárpartnereinek számát is folyamatosan emelik. A NetPincér GO-hoz gyakorlatilag mindenkit várnak, aki szívesen dolgozna futárként és képes az ételkiszállításra. Lehet ez egy kiegészítő kereseti lehetőség, ideiglenes vagy akár permanens is. Így csak arra tudják buzdítani a szegedieket is, hogy aki szívesen csatlakozna a NetPincér GO futárpartnereihez, az bátran jelentkezzen!

Ahogyan az elmúlt 21 éveben, úgy most is azt tartják elsődlegesnek, hogy partnereik és megrendelőik igényei mentén fejlesszék szolgáltatásaikat. A megrendelők részéről egy jogos elvárás, hogy a NetPincérnél karnyújtásnyi közelségbe hozza számukra a világot azzal, hogy a weboldal mellett egyszerűen és gyorsan használható mobilalkalmazással is házhoz tudják rendelni akár 30 percen belül azt, amire szükségük van. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítanak a NetPincér app fejlesztésére. A weboldalukkal együtt tavaly augusztusban újították meg a mobilalkalmazásukat is, aminek köszönhetően számos új funkcióval bővültek a mobilon elérhető szolgáltatásaik is.

Ennek köszönhetően ma már mind a weben, mind a mobilappon elérhető a digitális borravaló adásának lehetősége, de új kényelmi funkciók jelentek meg a weben és a mobilappon is. Ilyen például helymeghatározás, ApplePay és kuponzseb, valamint új játékos funkciókat is bevezettek az appon, mint például a NetPincér Hűségprogram vagy a NetPincér Ajánlói program.

A NetPincértől azt is megtudtuk, hogy a szegedi rendelések tekintetében a nagy gyorsétteremláncok voltak a legnépszerűbbek az elmúlt időszakban, de akadt például népszerű döner kebabos étterem is a kedvencek között. Összességében elmondható, hogy szignifikáns különbséget nem tapasztaltak a netpincérezők ízlésében a járványügyi helyzet hatására, inkább csak kisebb átrendeződések voltak a legkedveltebb éttermi partnereik között Szegeden.

Az azonban egyértelműen kirajzolódik a számokból, hogy egyre népszerűbb az online étel és élelmiszerrendelés nemcsak országos szinten, de kimondottan a szegedi fogyasztók körében is. Ha például az elmúlt fél évet vizsgáljuk, akkor azt láthatjuk, hogy átlagosan körülbelül 30%-kal emelkedett az egy fogyasztóra eső szegedi megrendeléseik száma és ez az emelkedés nem áll meg, hanem hónapról hónapra emelkedik jelenleg is. Szegeden is egyre szélesebb kínálatból választhatnak a netpincérezők és már azok is egyre több lehetőségből választhatnak, akik speciális étrendet követnek. A NetPincérhez beérkező rendelések alapján a szegediek ízlése is hasonló az országos ízléshez, hiszen a sajtburger és a hamburger szerepel a legkedveltebb fogásaik között, a magyaros ételek és a kebap különböző formái viszont népszerűbbek Szegeden, mint általánosan az országban.

A desszertek sorrendjét érdemes még megemlíteni. A legutóbbi elemzés alkalmával leszűrt adatok alapján az országos TOP3-as kedvenc desszert listájában első helyen a somlói galuska és a tiramisu szerepelt, a palacsinta pedig a dobogó harmadik helyére szorult, a szegedieknél viszont még mindig a palacsinta a legnagyobb kedvenc.

A NetPincér megrendelői számára a gyorsaság is nagyon fontos, a szegediek pedig igencsak jó helyzetben vannak ebből a szempontból. Hiszen, míg a legutóbbi országos összesítés alapján átlagosan 28 perc alatt értek ki a NetPincér GO futárok által kézbesített rendelések az elmúlt egy évben, ez az átlag Szegeden az országosnál is jobb, az elmúlt hónapokban átlagosan 24 perc alatt szállították ki a NetPincér GO futárjai a szegedi éttermek és üzletek finomságait.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!