Elfogták a fegyveres rablót Szegeden

Belföld, 2020.05.23

Az elkövetéstől számított egy órán belül elfogták a rendőrök azt az 51 éves szegedi férfit, aki egy virágboltot rabolt ki, és korábban egy postánál is próbálkozott a Tisza-parti városban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-t.

Várkonyi Gergely közölte, a férfi szombaton pár perccel 14 óra után fegyverrel ment be az egyik szegedi virágboltba. Pénzt követelt, és miután azt megkapta, elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül azonosították, majd a közelben elfogták az 51 éves helybeli férfit. Az adatgyűjtés során megállapították, hogy két nappal korábban a férfi próbálta meg kirabolni Szegeden, a Csongrádi sugárúton lévő postát is.

A rendőrök a gyanúsított lakásán tartott kutatás során lefoglalták az elkövetéskor használt lőfegyvert, valamint a ruházatot. A férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - fegyveresen elkövetett rablás bűntette és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indítottak eljárást - tudatta a százados.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!