Évértékelő - KDNP: míg az ellenzék pozícióharcot vív, a kormányfő felelős államférfiként értékelt

Belföld, 2018.02.18

A KDNP szerint amíg az ellenzék pozícióharcot vív és gyűlölködik, addig a miniszterelnök felelős államférfiként szólt évértékelő beszédében az ország jelenéről és jövőjéről, pontos áttekintést nyújtva az elmúlt nyolc esztendő eredményeiről.

A kisebbik kormánypárt vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: megmutatkozott a miniszterelnök lényeglátása a helyzetértékelésben, határozottsága a feladatok kijelölésében.

"Legyünk büszkék közös sikereinkre és mondjuk ki bátran: a polgári-keresztény kormányzás többet ért el Magyarország számára, mint amiben reménykedhettünk" - fogalmaztak, hozzátéve: a KDNP mint a családok pártja egyetért a kormányfő és a kormányzat "munka, család, haza" fókuszpontjaival, amelyek a további fejlődés zálogai.

Kiemelték: osztják a miniszterelnök migrációs kérdésben kifejtett álláspontját, úgy gondolják, hogy Magyarország biztonságának fenntartása és a keresztény kultúra megőrzése nem kerülhet veszélybe. Ebben a küzdelemben számíthatnak szövetségeseikre; Magyarország nincs egyedül - hangsúlyozták.

Mint írták, a pártszövetség tagjaként joggal bízhatnak benne, hogy az elmúlt évek sikeres kormányzását követően a magyar választók - az évértékelőn is bemutatott pártpaletta áttekintése után - felelős választ adnak majd az előttük álló kihívásokra.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!