Fél évig Kolonics Erika vezeti a Szegedi Rendezvény-és Médiaközpont Nonprofit Kft-t

Belföld, 2021.06.23

Július elsejétől az IH Rendezvényközpont eddigi vezetője veszi át az ügyvezetői feladatokat korábbi főnökétől, Jávorszky Ivántól. A vezetőváltás egy eseménydús időszakban történik, hiszen a járvány után újra megnyitották kapuikat a céghez tartozó intézmények.

Kolonics Erika
„A Szegedi Rendezvény-és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Jávorszky Iván Kázmér a 2021. június 10. napján benyújtott levelében jelezte, hogy – a Polgármesteri Hivatalban, köztisztviselői jogviszonyban ellátandó feladatokra való felkérésére tekintettel - ügyvezetői tisztségéről 2021. június 30. napjával lemond és a társaságnál fennálló határozatlan idejű munkaviszonyát közös megegyezéssel meg kívánja szüntetni” – áll abban az előterjesztésben, amely az egyik legjelentősebb önkormányzati cégnek a vezetőváltását taglalja. Mint ismert, a többek között az IH Rendezvényközpontot, a Belvárosi Mozit, a Partfürdőt és az önkormányzati médiákat magába foglaló cég vezetője szerződésének lejárta előtt állt fel az igazgatói székből, és cserélte azt a civil szervezetek koordinálásával megbízotti megbízatásra.

Az utódlás kérdését egyelőre házon belül oldották meg, ugyanis év végéig Szűcsné Kolonics Erika az IH Rendezvényközpont vezetője veszi át Jávorszky feladatait. Az előterjesztés ugyanakkor javaslatot tesz pályázat kiírására, amely a Szegedi Tükör című ingyenes önkormányzati lapban, valamint az önkormányzat és a társaság honlapjain fog megjelenni. A pályázati kiírás alapján a pályázatokat 2021. szeptember 1. napjáig lehet benyújtani, azokat a pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottság véleményezi, majd a városi közgyűlés hoz döntést legkésőbb a 2021. decemberben tartandó ülésén az ügyvezető igazgató kinevezéséről. Kolonics Erikának addig is sok dolga lesz, hiszen rengeteg rendezvény lesz a nyáron, többek között augusztus végén tartják a Szegedi Ifjúsági Napokat, melynek a most új feladatokkal megbízott cégvezető a fesztiváligazgatója.
(Webrádió)

Címkék

Kolonics Erika Szegedi Rendezvény-és Médiaközpont Nonprofit Kft
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!