Fidelitas: Horváth Csaba és az MSZP ne használja pénzszivattyúként Zuglót!

Belföld, 2019.12.03

Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke felszólította Horváth Csabát és az MSZP-t, ne használja "pénzszivattyúként" Zuglót.

A politikus kedden a Facebook-oldalára feltöltött videójában beszélt arról, hogy Zuglót már Karácsony Gergely vezetése idején is "pénzszivattyúként használta a baloldal". Hozzátette: "most még jobban rákapcsoltak".

Kifejtette: az MSZP-s Horváth Csaba vezette XIV. kerület saját magának "gátlástalan" fizetésemeléssel, a lakosságnak adóemeléssel kezdett. A zuglói balos testület egyik első lépése nyomán a polgármester 1 millió, az alpolgármesterek 900 ezer, a baloldal képviselői 540 ezer forintot keresnek - fogalmazott, megjegyezve: eközben a lakosság számára 15 százalékkal emelkedik az építményadó, a telekadó és az ingatlanadó.

Emellett "máris nekiláttak Zugló kiárusításának" - folytatta Borbély Ádám, kifejtve: Horváth Csaba egyetlen tollvonással 50 millióról 250 millióra emelte volna a polgármesteri hatáskörben kiárusítható ingatlanok értékhatárát, igaz, "a gyalázatos és átlátszó előterjesztést" végül kénytelen volt visszavonni.

"Felszólítjuk Horváth Csabát és az MSZP-t, ne használja pénzszivattyúként Zuglót" - mondta Borbély Ádám.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!