Fidesz: Győri Péter ismét hazudik

Belföld, 2018.07.04

A Fidesz józsefvárosi szervezete szerint Győri Péter ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy Sára Botond tömeges kilakoltatásra készül.

A nagyobbik kormánypárt szerda délután az MTI-hez eljuttatott közleményben reagált a civilek mellett az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum, a Párbeszéd és a Liberálisok által támogatott Győri Péter szavaira, aki korábban azt mondta: a józsefvárosi önkormányzat visszatartja a kilakoltatásokat, de a vasárnapi időközi választás után, ha Sára Botond alpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltje győz, kilakoltatási hullám kezdődik.

A józsefvárosi Fidesz közleményében azt írja: "az SZDSZ-es politikus kampánya során már nem először próbálja félrevezetni a józsefvárosiakat, most is ezt teszi". Ehelyett úgy vélik, Győri Péternek inkább arról kellene beszélnie: miért akarja visszahozni "a drogosokat vonzó programokat, és miért akar hajléktalanközpontot csinálni Józsefvárosból".

A Fidesz szerint Győri Péter "a baloldali kis pártok lekötelezettje, aki támogatja az illegális bevándorlást". A józsefvárosi polgárok azonban már többször kifejezték, hogy nem kérnek ebből - teszik hozzá.

"Józsefváros kormánypárti vezetése továbbra is a rend, a biztonság és fejlődés pártján áll, ezért dolgozik nap, mint nap" - szögezi le a Fidesz, felszólítva "a liberális Győrit, hogy fejezze be a hazudozást és próbálja meg magát inkább hasznossá tenni".

Józsefvárosban vasárnap tartanak időközi polgármester-választást, mert Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselővé választása után - összeférhetetlenség miatt - április 17-i hatállyal lemondott a tisztségről.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!