Fidesz: Miskolc nem kér Gyurcsány bevándorláspárti politikájából

Belföld, 2018.10.12

(MTI) - Gyurcsány Ferenc kész lenne Magyarországot bevándorló országgá tenni, Miskolc nem kér Demokratikus Koalíció (DK) elnökének bevándorláspárti politikájából - jelentette ki Hubay György, Miskolc és térsége fideszes országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón pénteken.

A politikus aggodalmát fejezte ki, hogy a "bevándorláspárti politika legnagyobb szószólója, Gyurcsány Ferenc kezd az ellenzék vezére lenni" és a tejes ellenzék felsorakozik a Demokratikus Koalíció pártelnökének politikája mögött.

Azt mondta: Gyurcsány Ferenc újabban az országot járja, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy jó az országnak, jó Európának, ha menekültek ezrei árasztják el a kontinenst. "Maroknyi csapatával megpróbálja végigrodeózni az ország nagyvárosait, Győr, Szeged után most épp Miskolcra tart, hogy itt fejtse ki országromboló nézeteit " - fogalmazott.

Fogalmazása szerint Gyurcsány Ferenc most abba a városba jön, ahol az országgyűlési választáson "megalázó vereséget" szenvedett a baloldal, abba a városba érkezik, ahol még az időközi helyhatósági választáson se tudott semmiféle eredményt felmutatni a baloldal.

"Gyurcsány Ferenc erőlködik, mint a béka a kocsonyában, hogy maga mögé sorakoztassa az embereket, akik kinyilvánították: nem akarnak egy Gyurcsány-féle bevándorló országot" - fogalmazott a politikus.

Elmarasztalóan szólt a DK európai parlamenti képviselőiről, Niedermüller Péterről és Molnár Csabáról is, akik - mint mondta - a magyar emberek akaratával szemben kezdettől minden brüsszeli bevándorláspárti javaslatot elfogadnak, sőt gyakran személyesen segítették előkészítésüket, megszavazták a bevándorlás ellenes Magyarországot elítélő Sargentini-jelentést is.

Gyurcsány Ferenc az "Ellenállás" elnevezésű tüntetéssorozat keretében pénteken délután mond beszédet Miskolcon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!