Fidesz: a Soros-hálózat csalásra, hazudozásra képezi ki a migránsokat

Választás 2018, 2018.02.22

A Fidesz-frakció szóvivője szerint újabb megdöbbentő tények láttak napvilágot a "Soros-hálózat" tevékenységéről: "szervezetten csalásra és hazudozásra képezik ki a migránsokat".

Egy olyan "migránsszótárt" szerkesztettek nekik, amellyel megtanítják őket azokra a kifejezésekre, amelyekkel megtéveszthetik az európai hatóságokat, és így kijátszhatják a menedékkérelmi eljárásokat - mondta Halász János csütörtökön Budapesten újságíróknak.

Olyan kifejezésekre tanítják meg őket - folytatta -, amelyek alapján majd esetleg különleges védelmet kaphatnak. Így például pszichés zavarokra utaló jeleket tanítanak meg nekik, vagy betanítják őket arra, hogy vallják magukat szíriainak, kvótamenekültnek, homoszexuálisnak, transzszexuálisnak - fejtette ki a frakciószóvivő, aki ezt felháborítónak minősítette.

Halász János szerint mindez bizonyítja, hogy a "Soros-szervezetek" a migráció szervezésén dolgoznak, és mindez megerősíti, hogy a "Stop Soros" törvényre szükség van, mert azzal mindenféle migrációt szervező tevékenység ellen szigorúan fel lehet lépni.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!