Fidesz: a Stop Soros elfogadásával Magyarország újabb védvonalat húz

Belföld, 2018.02.11

A Stop Soros törvénycsomag elfogadásával Magyarország újabb védvonalat húz - jelentette ki Puskás Imre, a Fidesz szóvivője vasárnap újságíróknak.

A kormánypárti politikus azt hangoztatta: minden akadályt le kell tenni a bevándorlást támogatók és az azt finanszírozók elé.

A határzár felépítése és a jogi határzár elfogadása mellett a Stop Soros újabb védelmet jelent annak megakadályozására, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon - közölte.

A belga miniszterelnök "kvótaultimátuma", Soros György újabb látogatásai Brüsszelben, az ENSZ migrációs csomagja és Brüsszel újabb támadásai Magyarország ellen jól jelzik, hogy nagyon komoly a fenyegetés arra, hogy a Soros-tervet mindenáron keresztül akarják vinni a brüsszeli döntéshozatalon - sorolta Puskás Imre, aki emlékeztetett: kötelező kvótákkal akarják széttelepíteni a migránsokat Európában.

Ennek megakadályozása a Stop Soros célja - mutatott rá a szóvivő, kifejtve: szeretnék regisztrációra, határvédelmi illeték fizetésére és teljes átláthatóságra kényszeríteni a bevándorlást támogató és finanszírozó szervezeteket.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!