Fidesz: a szocialisták szétlopták és tönkretették az egészségügyet

Belföld, 2017.08.04

A Fidesz-frakció szerint azok a szocialisták beszélnek egészségügyről és "zsebtömésről", akik amellett, hogy "szétlopták és tönkretették" az egészségügyet, jelenleg is "több korrupciós botrányban" érintettek.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy a nap folyamán sajtótájékoztatón Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese azt mondta, bár a magyar lakosságot a legjobban az egészségügy problémája érdekli, a kormánynak az a fontos, hogy Mészáros Lőrinc zsebét még jobban meg tudja tölteni.

A Fidesz azt írta: a szocialistákkal ellentétben, akik "csak elvették a pénzt az egészségügytől és hagyták a kórházakat leamortizálódni", a Fidesz-KDNP kormányzása óta "százmilliárdokkal több pénz jut az egészségügyre". Országszerte újulnak meg a kórházak, a rendelők, a mentőállomások, az orvosi eszközök. Béremelés indult az ápolóknak, orvosoknak, mentőknek és elkezdődik Budapest átfogó kórházfejlesztése is - sorolták.

Kiemelték, mielőtt az MSZP "zsebtöméssel dobálózik", válaszoljon arra, hogy a Czeglédy Csaba bűnszervezetéből, a "szétlopott" 4-es metróberuházásból és a "szeviépes Botka-botrányból" hány milliárdot tettek zsebre szocialista politikusok.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!