Fidesz: az a Jobbik beszél, amit "kilóra felvásárolt Simicska Lajos milliárdos"

Belföld, 2018.03.12

"Az a Jobbik beszél, amit kilóra felvásárolt Simicska Lajos milliárdos" - így reagált a Fidesz arra, hogy a Jobbik vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel szemben és feljelentést tesz vesztegetés gyanújával.

A Fidesz hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte azt is, hogy az a "Jobbik beszél, amelyik a kémkedéssel és pénzügyi visszaéléssel meggyanúsított Kovács Bélát foggal-körömmel védi". Kovács Béla, más néven "KG Béla" vagyonának eredetét még most sem ismerni, s azt sem tudni, "milyen esetleges külföldi támogatásokból" adott segítséget a Jobbiknak - jegyezte meg közleményében a nagyobbik kormánypárt.

Szilágyi György, a Jobbik képviselője hétfői sajtótájékoztatóján arról beszélt Semjén Zsolt svédországi vadászatait Farkas József vállalkozó fizette, akinek fiával közös luxembourgi székhelyű offshore cége, a Lifetree Holding több szálloda tulajdonosa. Azt kérte a parlament mentelmi bizottságától, hogy mielőbb vizsgálja ki az ügyet. Azt is megfogalmazta, ha a hatóságok nem vizsgálják a vesztegetés gyanúját, akkor a Jobbik kormányt alakítva teszi meg azt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!