Fidesz: Vona Gábort csak a hatalom és a pénz érdekli

Belföld, 2017.08.16

Vona Gábort nem a magyarok megélhetése érdekli, hanem a hatalom és a pénz - közölte a Fidesz-frakció szerdán az MTI-vel.

A kormánypárt azt kommentálta így, hogy a Jobbik elnöke szerdai sajtótájékoztatóján az augusztus 20-án induló béruniós aláírásgyűjtési kampányhoz kérte - pártszimpátiától függetlenül - az emberek segítségét. Azt mondta: ha az MSZP, vagy a Fidesz valamelyik uniós képviselője indította volna el ezt a kezdeményezést, ő mindenképp beállt volna mögé.

A Fidesz mindezzel kapcsolatban közölte: Vona Gábor "utcafórumai és aláírásgyűjtése egyaránt csak szemfényvesztés és választási adatgyűjtés". Miközben utcafórumokon prédikál az embereknek, megengedhetetlen stílusban sértegeti a nyugdíjasokat és emberszámba sem veszi őket - fogalmaztak.

Úgy látják, ha Vona Gábort valóban érdekelné a magyarok megélhetése, fizetése és jövője, akkor támogatta volna a munkából élőket segítő adócsökkentéseket, a béremeléseket és a migránsok betelepítésének megakadályozását célzó alaptörvény-módosítást. Ezzel szemben "Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt" nem ezt tette, a pártját pedig "kilóra eladta egy milliárdosnak" - írták. Hozzátették: Vona Gábort valójában nem érdekli a magyarok megélhetése és jövője, csak a hatalom és a pénz számít neki.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!