Főpolgármesteri Hivatal: szeptember végéig hétvégente a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart

Belföld, 2020.05.28

A tervek szerint szeptember végéig minden hétvégén a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart - közölte a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön az MTI-vel.

Karácsony Gergely főpolgármester a "Restart Budapest" címmel rendezett beszélgetéssorozat legújabb részén bejelentette, hogy a főváros a tervek szerint szeptember végig minden hétvégén átadja a rakpartot a gyalogos forgalomnak, és különböző programokkal várják majd az érdeklődőket, amint véget ér a járványhelyzet - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A Főpolgármesteri Hivatal tudatta azt is, hogy a fővárosi tulajdonú Budapest Film vezetése a város minél több pontján szeretne júniustól kertmozikat létrehozni.

A város szabadtéri, zöld felületeinek használata és a közösségi filmnézés élménye júniustól egyidejűleg is lehetségessé válik. A Budapest Kertmozi program részeként sorra nyílnak meg a közösségi kertmozik, hogy a főváros lakói ne csak a közparkokat, hanem ezzel együtt a mozijaikat és a mozizás örömét is minél előbb visszakaphassák - írták a kommünikében.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!