Gyöngyösi: a "zacskós pénzek" ügye ócska rágalom

Belföld, 2018.10.17

Ócska rágalom az a híresztelés hogy Jobbik alapszervezetek Simicska Lajostól zacskóban kaptak pénzt, a párt a rágalmak miatt jogi lépéseket tesz - mondta Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezetője szerdán, tatabányai sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre.

"Ez a rágalom egy koreográfia szerint lát napvilágot. Azok az emberek, akik távoztak, hirtelen mintha kaptak volna egy üzenetet, hogy mivel lehet a Jobbikot ostorozni" - tette hozzá.

Gyöngyösi Márton úgy vélte, a legutóbbi választások óta egy rezsim alakult ki, melyben a demokrácia szabályai szerint működni nem lehetséges, így egy párt már nem ellenzékként, hanem ellenállóként tudja csak magát meghatározni.

A Jobbik 1,3 millió választópolgár szavazatára építve, a legerősebb ellenzéki pártként és a legnagyobb létszámú ellenzéki országgyűlési frakcióként fenntartja jelenlétét a parlamentben, de ezt a teret már nem tartják elégségesnek politikájuk képviseletére és a jövőben szélesebb nyilvánossághoz kívánnak fordulni, már az október 23-i ünnep alkalmával is - mondta a Jobbik elnökhelyettese.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!