Hatékony módszerek a ráncok ellen

Belföld, 2020.02.18

Az öregedés jelei idővel mindenkin megjelennek, és bár nem mindenkit zavarnak a kor látható nyomai, mégis sokan vannak, akik felveszik a küzdelmet ellenük.

Női kép
Igen hatékony módszernek számítanak manapság a plasztikai sebészetek ilyen irányú beavatkozásai. Az emberek még attól sem riadnak vissza, hogy idegmérget (botox) fecskendeztessenek az arcukba vagy teljesen átszabassák azt, a lényeg, hogy az öregedés jeleit eltüntessék.
 
Vannak azonban kevésbé drasztikus módszerek, melyekkel az öregedést persze megállítani nem lehet, de segítségükkel lassíthatjuk kicsit a ráncok kialakulását.
 
Hogyan alakulnak ki a ráncok?
 
A ráncok kialakulásában az egyre kevesebb kollagén és elasztin termelődésének van nagy szerepe. Ezáltal ugyanis a kötőszövetek gyengülnek, lazábbá válnak, aminek hatására a bőr megereszkedik és kialakulnak a ráncok.
 
Az életmód a ráncok kialakulásának szempontjából szintén fontos tényező, hiszen a fényvédők használatával, az elegendő folyadékbevitellel és a vitaminok szedésével lassítható a folyamat, míg a stressz és a dohányzás felgyorsítja a ráncok megjelenését.
 
Mit tehetünk a ráncok megjelenésének lassításáért?
 
Az első és legfontosabb dolog, amit a ráncok ellen tehetünk, ha elegendő vizet iszunk, használunk fényvédő krémeket és kerüljük a dohányzást, emellett pedig kezelhetjük a bőrünket vitaminban gazdag növények nedvével.
 
Az aloe vera köztudottan hatékonyan gyógyítja és regenerálja a bőrt, valamint javítja a bőr sejtjeinek rugalmasságát. Áldásos hatásaiért nem kell mást tennünk, mint egy friss aloe vera levelet kettétörni, kinyomni belőle a zselés anyagot és a felvinni bőrünkre. 20 perc után langyos vízzel mossuk le. Tovább növelhető a gél hatékonysága, ha egy E-vitamin kapszula tartalmát is hozzákeverjük.
 
Ha már kialakultak a ráncok …
 
Nem mindenkinek jut eszébe időben felvenni a kesztyűt a ráncok ellen, és a drasztikus plasztikai beavatkozások sem mindenki számára vonzóak. Hiszen vegyük példának a mindennaposnak számító botox kezeléseket, amikor a bőr alá lényegében mérget fecskendeznek, ami megbénítja az arc mozgását. Ezek az eljárások sok esetben átformálják az egész arcot, ráadásul meglehetősen költséges és visszafordíthatatlan beavatkozások.
 
De nem kell Önnek sem elkeserednie, van megoldás a kialakult ráncok természetes kezelésére. Ugyanis Rofé Naturale Egészségközpont ránctalanító kezelései legalább olyan hatékonyak, mint egy botox kezelés, de annak minden hátránya nélkül. A kezelést ingyenes bőrdiagnosztika előzi meg, és már az első alkalommal látványos eredmények érhetőek el. A tű nélküli mezoterápiás kezelés során csakis természetes hatóanyagok kerülnek a bőrre, így megmaradnak a bőr természetes vonásai.

Bár a plasztikai kezelésekkel ellentétben az eredmény nem tart örökké, de akár 6 hónapig élvezhetjük a hatását a tükörbe pillantva, mindezt fájdalom nélkül.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!