Hivatalos a DejaVu Fesztivál programja

Belföld, 2021.06.15

50 nap múlva , egy teljes év kihagyás után 2021. augusztus 5-6-7-én minden idők legerősebb programjával nyitja meg a DejaVu a szegedi fesztiválszezont!

DejaVu Fesztivál 2021 Olyan világsztárok érkeznek a 90’ és 2000-es évekből, akiket eddig a szegedi közönség még soha nem láthatott: t.A.T.u feat Julia Volkova, Basshunter, Groove Coverage, Danzel, Cascada, Whigfield, de természetesen lesznek nagy visszatérők is mint például a Culture Beat, Alice Dj és a hazai retró zeneipar teljes palettája is. A fellépők mellett egy vadonatúj helyszínnel érkezik a fesztivál. Az idén 30. születésnapját ünneplő kultikus Sing Sing Music Hall tiszteletére egy különleges zenei helyszín várja a fesztiválozókat az Újszegedi Partfürdőn.

Mikor lesznek napijegyek a DejaVu-re? A mai nappal hivatalosan is elérhető a teljes fesztiválprogram és végre azok is le tudnak csapni a jegyükre, akik már nem bírják a 3 napos veretést és inkább egy erős napot húznak be.

A programmal egy időben a napijegy értékesítés is kezdetét vette, extra kedvezményes Early Bird napijegyek 5. 990 Forintért a www.dejavufesztival.hu oldalon érhetőek el. Fontos információ, hogy kizárólag 500 db van a polcon ebből a jegytípusból. Amint elérjük a limitet a jegyár automatikusan 6. 990 forintra vált át, így érdemes sietni. „Az idei évben az ikonikus fellépők mellett kiemelt szerepet kapott a környezettudatosság. A fesztiválon 2021-ben újításként repohár rendszert vezetünk be, amivel a környezetterhelést tudjuk csökkenti a fesztivál ideje alatt. A korábbi években használt műanyagpoharak rengeteg felesleges hulladékot termeltek, így talán legfontosabb üzenetünk a felhőtlen szórakozás mellett az újrahasznosítás. 100%-ban erre szolgál a repohár is, hiszen így nem keletkezik felesleges hulladék a fesztiválon történő fogyasztásból. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a DejaVu Family tagjai is minél több dolgot próbáljanak meg újrahasznosítani a mindennapi életben is…” – mondta el Kovács Ádám a fesztivál igazgatója.

Az időpont tehát 2020. augusztus 5-6-7-e, erre a dátumra érvényesek az eddig megváltott és átregisztrált jegyek, a helyszín pedig idén is az Újszegedi Partfürdő és Kemping lesz.
(Webrádió)

Címkék

DejaVu Fesztivál

Galériánk

DejaVu Fesztivál 2021 DejaVu Fesztivál 2021
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!