Húsz helyszínen tartanak szakmai tanévnyitó konferenciát

Belföld, 2017.08.21

Húsz helyszínen tart megyei és fővárosi szakmai tanévnyitó konferenciát az Oktatási Hivatal (OH) augusztus 24. és szeptember 6. között az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és a Klebelsberg Központ közreműködésével; a konferenciasorozat első állomása Kaposváron lesz - közölte a hivatal hétfőn az MTI-vel.

Közleményükben azt írják: a minisztérium részéről többek között Palkovics László oktatásért felelős államtitkár, Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes államtitkár, illetve Sipos Imre miniszteri biztos ad tájékoztatást a köznevelési rendszer fejlesztési irányairól és az új tanév feladatairól, a pedagógusbér-emelés szeptemberben életbe lépő újabb üteméről, az iskolafejlesztésekről, az ingyenes gyermekétkeztetésről és tankönyvellátásról, az államilag támogatott nyelvvizsgáról, valamint más, az oktatást, a gyermekek, szülők és pedagógusok életét érintő előrelépésekről.

A szakmai tanévnyitó konferenciasorozat első állomása Kaposváron lesz, majd Pécsett, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Győrben, Egerben, Budapesten, Szegeden, Szolnokon, Békéscsabán, Miskolcon, Zalaegerszegen, Debrecenben és Salgótarjánban.

A konferenciák részletes programja az oktatas.hu-n érhető el - közölte az Oktatási Hivatal.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!