Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár

Belföld, 2022.12.04

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív akciója, a Mikulásgyár, ahol december 22-ig várják az ajándékokat- közölte a Mikulásgyár Alapítvány az MTI-vel vasárnap.

Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár Hozzátették, hogy a pesti mellett egy budai helyszínen, az Etele Plazában jelöltek ki hivatalos gyűjtőpontot.

Idén csaknem száz ingyenes koncertet is tartanak a Mikulásgyárban.

Az elmúlt 17 évben mintegy 650 ezer ember küldött ajándékot a jótékonysági szervezetnek, hogy azokat rászorultsági alapon osszák szét. Volt, aki egy darab csokoládét küldött postai úton, de volt, olyan cég, amely egy kamionnyi élelmiszert küldött a Mikulás csomagolóüzemébe.

Idén a Fővárosi Operett Színház és a Pesti Magyar Színház is csatlakozott a Mikulásgyár kezdeményezéséhez. Mindkét színház aulájában hivatalos gyűjtőpontot helyeztek el, ezeken a pontokon is várják a jól szállítható, csomagolható adományokat - írták.
(MTI)

Galériánk

Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!