Illegális bevándorlás - Bakondi: ha nincs kerítés, itt maradhatnak a migránsok

Belföld, 2018.04.05

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint ha nem lenne a határon a kerítés és korlátozás nélkül juthatnának be az országba ismeretlen identitású és szándékú emberek, akkor itt maradhatnának, mivel az az idő elmúlt, hogy továbbmehessenek nyugatra, ugyanis lezárult az osztrák, a német és a francia határ.

Bakondi Györgyöt arról kérdezték csütörtökön az M1 aktuális csatornán, hogy Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint a "Soros-szervezetek" újabb támadásra készülnek: egy újabb "Soros-jelentéssel" akarják zsarolni Magyarországot, hogy telepítse be a migránsokat.

Úgy fogalmazott: látható, hogy 2015 óta folyamatosan támadják a kormány politikáját, elsősorban a migráció ügyében, de a biztonsági kérdésekben és a civil szervezetek átláthatóságának érdekében tett lépéseit is.

Hozzátette: nem új a "fenyegetőzés" a jogállami kritériumokkal, az európai uniós pénzek elvonásával, mindenesetre ezek célja világos: megerősíteni a bevándorláspárti erőket és meggyengíteni azt a kormányzatot, amely az európai uniós bevándorlási elképzelések útjában áll.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!