Illegális bevándorlás - Fidesz: a DK továbbra is félrevezeti az embereket

Belföld, 2015.10.13

A Fidesz szerint a Demokratikus Koalíció (DK) továbbra is félrevezeti az embereket az illegális migráció ügyében, hiszen azt a brüsszeli álláspontot képviseli, amit az élet már ezerszer megcáfolt.

A nagyobbik kormánypárt így értékelte a DK szóvivőjének, Gréczy Zsoltnak a nyilatkozatát, aki kedden, az Index írására hivatkozva azt követelte Orbán Viktor miniszterelnöktől és a fideszes politikusoktól, hogy ne hazudjanak az emberek szemébe, ne riogassanak nem létező terrorveszéllyel.

A Fidesz közleményében rámutatott: az Indexen közölt TEK-tanulmány, amire a DK hivatkozik tavaly év végén jelent meg. Nyilvánvaló, hogy a tavalyi bevándorlási adatokra támaszkodik, amikor egész évben jöttek annyian, mint ma egy hónap alatt - rögzítették.

Mint írták, a bevándorlók összetétele a tavalyi évben teljesen más volt, és mára a helyzet nagymértékben megváltozott. Maga a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke nyilatkozta augusztusban, hogy a terrorfenyegetettség valós - emlékeztetett a nagyobbik kormánypárt, hozzátéve: a Fidesz - ahogyan eddig is, - mindent megtesz azért, hogy megvédje Magyarország és az Európai Unió külső határait.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!