Illegális bevándorlás - KTK: a "Stop Soros" ellen megmozdulók kezdettől támadják a kormányt

Belföld, 2018.01.19

A Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szerint azok mozdultak meg a "Stop Soros" törvénycsomag ellen, akik kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját.

A központ az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében arra reagált, hogy két tucat civil szervezet, közte a Magyar Helsinki Bizottság sajtótájékoztatón hazugnak, önkényesnek és kártékonynak nevezte a dokumentumot.

A KTK azt írta, a törvénycsomagot azok a szervezetek támadják a leghevesebben, amelyek szervezik és támogatják a bevándorlást, és többségében Soros Györgytől kapják a forrásaikat.

A "Stop Soros" kizárólag a bevándorlást szervező, a migrációt elősegítő szervezetekre és a bevándorlást finanszírozókra vonatkozik, más civil szervezetekre egyáltalán nem - szögezték le.

A közlemény szerint a pénteki nyilatkozathoz csatlakozó szervezetek között épp azok találhatóak meg, amelyek kezdettől kritizálják a kormány bevándorláspolitikáját, akik Brüsszelben jelentették fel Magyarországot a kerítés, a jogi határzár, a tranzitzóna miatt. Ők azok, akik támadták a kvótanépszavazást, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt, és "a terrorista Ahmed. H." szabadon engedését követelik - sorolták.

A társadalmi egyeztetés keretében a javaslatról mindenki elmondhatja a véleményét a [email protected] e-mail címen - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!