Július végén bezár a Dugonics téri Tesco (Frissítve)

Belföld, 2021.07.29

A Tesco sajtóosztálya kérdésünkre megerősítette a hírt, mely szerint július végén bezár a Dugonics tér 8-9. szám alatt található Tesco Expressz.

Tesco Dugonics tér A cég közleményben erősítette meg a bezárás tényét, amelyet a bérleti szerződés lejártával indokol. A bérbeadóval hosszas egyeztetést követően sem sikerült megállapodnia a Tesconak, így Szeged egyik népszerű szupermarket üzlete 14 év után bezárja kapuit. Az utolsó kereskedési nap július 31-e (szombat) lesz, ezután végleg bezár a szupermarket. Az áruházban dolgozóknak a Tesco másik üzleteiben ajánlottak fel munkát. Ugyanakkor a cég közleménye kiemeli, hogy köszönik az elmúlt 14 évet vásárlóiknak és munkatársaiknak egyaránt. Szegeden így összesen 5 Tesco áruház, köztük egy Expressz és egy Extra marad, valamint a Tesco Otthonról online rendelési szolgáltatása.  

Arra a hírre mely szerint a Tesco kivonul Magyarországról a cég azt közölte, hogy továbbra is elkötelezettek a magyarországi működés mellett és a jövőben is a vásárlók magas színvonalú kiszolgálására törekszenek. Egyébként az épület emeletén működő kínai áruház hetekkel ezelőtt lehúzta a rolót, míg a MobilPont telefon szaküzlet a Somogyi utca 21. szám alá teszi át székhelyét. Információink szerint az épületben működő dohányboltnak is költöznie kell.

Azt, hogy mi lesz az egykori Domus áruház sorsa, egyelőre nem tudni. 
(Webrádió)

Címkék

Tesco Dugonics tér
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!