Kamionos és Motoros Találkozó a hétvégén Szegeden

Belföld, 2022.07.17

Immár 32. alkalommal rendezik meg a Kamionos és Motoros Találkozót a már jól megszokott helyszínen, a Sziksósfürdő Strand és Kemping területén.

XXIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó - kamionos gyorsulási verseny A rendezvény programjai között olyan, már jól ismert betétprogramok szerepelnek, mint a nyitónapi kamionos-motoros felvonulás vagy az esti koncert. A talpalávalót idén a Kerozin zenekar biztosítja a pénteki napon. A programok azonban a szombati napon teljesednek ki, hiszen a Szikin lesz erős emberek versenye, sörivő, kamionhúzó, motorblokk dobó, szkander de még még női vizes póló verseny is a férfi közönség legnagyobb örömére. Az estét szintén koncert zárja. A vasárnapi program is tart meglepetéseket, hiszen a zárónapon sem maradhat el sokak kedvence a kamionos gyorsulási verseny sem, amelyre eddig a Huszár Mátyás rakparton került sor. (A szervezők a tavalyi évhez hasonlóan, az idén sem kaptak engedélyt a gyorsulási verseny megrendezésére, így ez a program idén ismét elmarad). Akit érdekelnek a kamionok, mindenképpen látogasson ki a rendezvényre.

Tekintse meg archívumunkat: kamionos gyorsulási verseny a Huszár Mátyás rakparton 2019-ben.

(Webrádió)

Címkék

XXXII. Kamionos és Motoros Találkozó

Galériánk

XXIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó - kamionos gyorsulási verseny XXIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó - kamionos gyorsulási verseny
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!