Karácsony: idén is voltak zászlók a budapesti hidakon a nemzeti ünnepen

Belföld, 2021.03.18

Ahogy minden évben, természetesen idén is lobogtak a nemzeti lobogók a budapesti hidakon március 15-én - reagált Karácsony Gergely főpolgármester csütörtökön a budapesti Fidesz Facebook-bejegyzésére.

Karácsony Gergely sajtótájékoztatója Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője szerdán a főpolgármesternek írt levelében magyarázatot kért arra, hogy a nemzeti ünnepen miért nem kerültek ki Budapest köztereire, hídjaira, főútvonalaira a nemzeti színű zászlók.

Erre Karácsony Gergely úgy reagált, hogy képeket osztott meg közösségi oldalán a fellobogózott hidakról. A képekhez pedig azt írta, érti, hogy a Fideszben mindenért és annak ellenkezőjéért is politikai támadást kell indítani ellene és a városvezetés ellen, mint fogalmazott "ez ott, úgy látszik, kell a jó emésztéshez".

"De vajon most mi járhatott a fejükben? Hogy éjjel, titokban énkezemmel szedtem le a zászlókat? (...) Csak azt javaslom, hogy legközelebb, mielőtt nyilatkoznak arról, hogy Budapesten nem voltak lobogók az ünnepen, előtte ugyan tegyenek már egy sétát a városban, meglátják, jól fog esni" - írta Karácsony Gergely.
(MTI)

Címkék

Karácsony Gergely
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!