Két népszerű étterem is megújul Szeged belvárosában

Belföld, 2023.01.26

Teljesen megújul a Rudi és Fickó, valamint a közelében található Pizzaguru étterem és pizzéra is. Szeged belvárosában lázas munka zajlik két helyen is, hiszen két igen népszerű vendéglátóhely újul meg hamarosan.

Rudi és Fickó Az Oskola utca 8. szám alatt található Pizzaguru Restaurant&Cafe üvegfelületeit már régebben letakarták, innen is tudható, hogy átalakítási munkálatok zajlanak a vendéglátóhelyen, de ha ez nem lenne elég, az étterem honlapjára is nagy betűkkel ki van írva, hogy átalakítás miatt zárva. A kihelyezett kiírás szerint december 31-én zárt be és februárban fogadhatja újra a vendégeket, akkor már megújult környezetben. Az átalakítás ütemét tekintve, inkább a február közepi, végi nyitás lehet aktuális.

Az Oroszlán utcai Rudi és Fickó átalakítása biztosan rövidebb ideig fog tartani, hiszen Szeged egyik legnépszerűbb reggeliző helyének közösségi felületén mintegy 1,5 hetes zárva tartást írtak ki. A vendéglátóhely egyébként január 18-án zárta be kapuit az átalakítás idejére. Közösségi oldaluk szerint újdonságokkal fognak kedveskedni a vendégeknek, de ennél többet nem árulnak el. A kutyabarát brunch étterem többek között péksége, kávézója, valamint egyedi pizzái miatt volt népszerű a helyiek és a turisták körében, de reggeliző helyként is erősek.

Mi a magunk részéről már érdeklődve várjuk a két vendéglátóhely átalakulását.  
(Webrádió)

Címkék

Pizzaguru Rudi és Fickó Felújítás

Galériánk

Rudi és Fickó Rudi és Fickó Rudi és Fickó
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!