Kiosztották a Televíziós Újságírók Díját

Belföld, 2017.03.30

Átadták a Televíziós Újságírók Díját; a a vetélkedő kategóriában az MTVA Maradj talpon! című produkcióját ítélte a legjobbnak a zsűri - közölték az MTI-vel a szervezők a szerda esti gála után.

Tizenkét kategóriában hirdettek győztest a gálán; a legjobb női műsorvezető - sorrendben harmadszor - Ördög Nóra lett, Sebestyén Balázs kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Gáspár Lacit zsűritag kategóriában díjazták, Ónodi Eszter és Anger Zsolt a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Farkas Franciskát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

A nagyszabású show-műsorok közül a A Nagy Duett, a reality kategóriában A Konyhafőnök, a dokumentarista realityk közül A dalfutár, a comedyk versenyében a Gyertek át!, a hazai sorozatok közül pedig az Aranyélet nyerte a díjat.

A közlemény szerint negyedik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Magyarország 4, az HBO 4, a TV2 Csoport 3, az MTVA 1 elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői voltak hivatalosak.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!