Kormánypártok: a Soros-hálózat minden eszközzel továbbra is a Soros-terv végrehajtását egyengeti

Belföld, 2018.07.13

A Soros-hálózat minden eszközzel azon dolgozik, hogy a Soros-terv végrehajtását egyengesse - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP frakció szóvivője a kormánypártok nevében pénteken Budapesten.

A KDNP-s politikus kifejtette: a Soros-szervezetek az elmúlt időszakban többször is lebuktak, hogy támogatják, aktívan segítik a migrációt, nem egyszer tisztességtelen, akár törvénytelen eszközökkel. A Nyílt Társadalom Alapítvány a napokban New Yorkban lobbizik, ahol jelenleg is zajlik az ENSZ migrációs csomagjáról szóló vita - mondta Nacsa Lőrinc.

Hozzátette: Soros György emberei ott vannak mindenhol, az ENSZ különböző intézményeiben, az Európai Parlamentben, a brüsszeli bizottságban is. Ezeken a helyeken folyamatosan javaslatokkal segítik az illegális migráció legalizálását.

Kitért arra is, hogy nemrégiben egy hangfelvételből az is kiderült, hogy Magyarországon is, a magyarországi bevándorlás-politikát is minden eszközzel meg szeretnék változtatni.

Közölte: a hazánkban működő német cégeken keresztül akarták zsarolni a magyar kormányt, veszélyeztetve ezzel több tízezer honfitársunk munkahelyét, megélhetését.

Megjegyezte: Magyarországon legalább kétezer "Soros-katona" dolgozik, ezt a Soros-alap pénzügyi vezetőjétől tudni lehet. Olyan bevándorlást támogató szervezetek dolgoznak itt, mint a TASZ, az Amnesty International, a Helsinki Bizottság, a Migration Aid vagy a Transparency International, ezek a maguk módján mind segítik a migrációt.

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott: azt látják, hogy a Soros-hálózat nem adja fel, a Soros-terv végrehajtását meg akarják valósítani, Európa keresztény kultúráját el akarják törölni, politikai, pénzügyi érdekekből teljes népességcserét akarnak végrehajtani.

A Soros-hálózat megfékezése miatt úgy gondolják, hogy szükség van ezen szervezetek pénzügyi átláthatóságára és a bevándorlási különadó bevezetésére - tette hozzá a kormánypárti képviselő, jelezve: a jövő heti szavazáson az Országgyűlésben a Fidesz és a KDNP is támogatja majd a kormány erről szóló javaslatát.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!